dijous, de juny 15, 2006

Presidenta i Spanish Day..

Pos si, el dia 14 de juny va ser un dia diferent.

De bon matí salta la noticia, hi ha un nou president a Catalunya, bé, presidenta!
L'Alícia Valls ha estat escollida presidenta d'una mesa electoral per aquest diumenge, felicitats!! Finalment sembla q s'ha arreglat i que renuncia humilment al càrreg donat..

A migdia el partit, s'ha de reconeixer... puyol>=ronaldinho :)

Però 4 gols, 3 dels quals pse pse..pos weno, de moment el millor partit q hem vist, q no son pocs! Doncs varem veure la 1 part a casa i a l'IH, on varem haver d'anar a demanar un certificat demostrant q l'Alícia està aquí i poder així renunciar al càrreg.. La 2a part ja la varem veure a l'Spanish Style..en un pub amb tot d'espanyols, i n'hi va haver una q es va integrar molt..

Alícia, Alicia, Carmen

Per arrodonir-ho al vespre cap a casa l'Iñigo, 70% espanyols, i tot seguit, cap a la Spanish Party! L'Spanish Party és la festa q fan els dimecres, cada dimecres, al Cooperage, una disco de les q hia prop del riu.. qi recordi el pont vermell petit, o les escales q baixen al riu..pos allà al costat..Doncs bé, no hi haviem anat mai, i ahir va ser el 1er dia.. Q q vol dir spanish party? Doncs q la disco esta plena d' estudiants espanyols i q la musica és basicament espanyola, o mes ben dit animada..

Va estar prou bé, i la sensació d'entendre totes les converses del voltant era comfortable :) Però l'horari segueix sent angles... a les 3 tothom fora!
i oh, sorpresa, = q a Bcn a l'estiu, tanqen la disco quan comença a sortir el sol! a les 3 començava, a les 4 era dia!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Mira la catalana de pacotilla amb la bandera espanyola!!!

11:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

OLE OLE OLE

10:07 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Q fuerte,q fuerte prefiero la muerte...de presidenta del referendum a española defensora de su gran equipo el de los cuartos...aun recuerdo esos campamentos donde animaba a Italia a q apalizase a su patria...
Alicia, mira bien la bandera, q le faltaban mas barras...aunq d los mismos coleres...

8:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Temps era temps que la bandera de la peninsula iberica tenia quatre barres. Quant castella i lleó es varen considerar que eren un imperi varen agafar com a simbol la bandera de catalunya i aragó i la varen partir per la meitat. Durant molt temps per sobre i per sota de les franges "rojas" hi havia una mitja franja groga.Castella i lleó, els pobles nómades de la peninsula iberica, varen ser els primers separatistes

7:35 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home