divendres, de febrer 24, 2006

Força Barça!

Quin partit!!!

Vem anar al "nostre" pub a veure el partit i vem veure el Barça guanyar!

El "nostre" pub no es el q esta mes aprop, però si el que més ens agrada. Te 2 pisos i a la part de dalt ja hi tenim un raco. Es on hem anat a dinar mes vegades i on algun cop anem a veure una pinta, o mitja, q son molt grans! De menú per dinar cada dia tenen el mateix, i no hi ha gaire varietat i la qualitat no es res de l'altre mon, ja ho veureu quan vingueu..

Doncs el dimecres a les 7.30 sortim cap al pub (bé, jo sol, l'Alícia va 1er a mirar correus..) i al sortir ens trobem amb tota el riu de gent q es crea quan hi ha partit del Newcastle. Nosaltres vivim a uns 500m de l'estadi i a mig cami entre l'estació de tren i l'estadi, per tant de les 50000 persones q van al camp, 20000 passen per davant de casa.. Un cop esquivat el riu de gent arribo al pub i estava plee de gent, tot a tope (quanta afició el barça eh..)., però no! són tot aficionats del Newcastle q fan temps pel partit.. aixi q puc anar al pis de dalt i seure al nostre lloc..
Al començament del partit no hi ha massa gent, i els que hi ha sembla q no els interessi massa el partit, pero la gent va arribant. Al final no es pot dir q estes el bar a tope però si q estava plenet.. i jo diria q del Barça erem un tio q anava amb un gran grup de gent d'uns 20 anys, un altre, i una parella. La parella feien pinta d'anglesos però va quedar clar q eren del Barça. Això al pis de dalt, l'altre no se com estava :P
Però la gent molt controlada, ni feien crits ni res..només van cridar amb la ocasió del Chelsea (en van tenir més d'una?) i amb el gol, però no es van sentir comentaris per res més.. Amb els del Barça tb es van sentir crits, i a la part final potser la majoria dels crits venien de la nostre taula :P
Per veure el partit et marejaves una miqueta, hi havia tantes teles on mirar q no sabies on mirar, una gegant, 2 petites, una mitjana, i 2 més amb informació general (d'esports clar).. aquestes dues tv's sempre estan posades amb el canala de noticies d'esport o musica i les altres es passen el dia amb la SKY 1, tot el dia fan partits de futbol. Per exemple, els dilluns a les 11 pots veure el partit del Barça.. I acostumen a passar el Barça els caps de setmana..
Abans haviem vist un ratet del At.Madrid, Valencia i Betis.. Informació de futbol no en falta aquí..

Molt bé, 1-2 una passada... A veure si algu s'anima a venir a veure la tornada, segur q si no coincideix amb un altre partit del Newcastle hi haura molt més ambient..