divendres, de març 03, 2006

Anem a la platja!

El dissabte passat varem anar a la platja!

La platja esta força aprop de la ciutat, de fet hi varem anar amb metro, i és com anar a la barceloneta més o menys.. uns 20-25 minuts de tren, despres caminar uns 5 o 10 min. , en la direcció correcte ..., i ja hi ets. Estava plena de gent...

Sembla mentida oi? però si, així va ser.. L'única pega es el fred q fotia! i el vent!! el vent no ens deixava caminar practicament i el fred q feia era important, per dir-ho d'alguna manera.. Tot i això, i la meva coixera, no se pq pero no podia caminar, varem fer un bon passeig de practicament 1 hora. Varem creuar una de les platges fins a l'esglesia q es veu en les fotos. La platja esta força plena de gent, i sobretot de gossos, els únics q es movien amb una mica eren els gossos, corrent d'una banda a l'altre i xaferdejant el q feia tothom..



De tornada varem passar per l'esglesia, pero estava ocupada per un casament angles i no ens varem atrevir a entrar, bàsicament perque tothom era a la porta esperant a que arribes el Rolls Royce blanc .. Seguint de cami cap al metro buscavem algun lloc on parar, el fred, el vent i la caminata ja eren massa.. i varem entrar a un aquari, des de fora semblava poca cosa.. Pero per dins, a part de ser gratuit..o potser ens varem colar sense saber-ho.. estava molt bé, era gran i tenia de tot..a part de molta gent.. L'alicia no parava de veure marisc viu i li venia una gana... la vam haver d'aturar q sino se'ls menjava vius.. Després de la volta varem fer un cafeto (el te el guardem per casa) i varem picar algo per agafar forces per sortir al carrer i tornar cap a N'ctl.

Al tornar a N'ctl com q no estavem cansats.. varem anar al cine. Aquest cop una peli francesa Hidden amb subtitols en anglès.. així si q varem entendre tota la peli! exepte el final.. i no crec q fos per culpa de l'idioma..