divendres, d’abril 28, 2006

Visita parental

Per fi el Blog es reactiva!

Al tornar de Barcelona varem tenir la 3a visita, els pares. De qui? Dels 2! Tots 4..

Amb la seva visita a més de les visites de rigor a Newcastle varem aprofitar per saltar cap Scotland, però no només Edinburg, varem pujar fins al Loch Ness!

Newcastle

A Newcastle varem veure el pont, el Baltic i varem acabar sopant al San Sushi, el Japonès. Tot això va passar el 1er dia, un cop recollit el cotxe i haver-nos organitzat bé, uns a casa i uns a l'hotel.

Després de descansat correctament varem aprofitar el 1er matí per visitar la cara més comercial de Newcastle, Northumerland Street, l'Eldon Square i per recuperar-nos varem anar a fer un bon cafè, al Tyneside cinema.

Per la tarda varem saltar a visitar l'Adrian's Wall, la muralla de 180Km que l'emperador Adrià va fer per aturar els escocesos, i després vem saltar cap a l' Angel of the North i Durham on, a més de descobrir la manera d'arribar fins la Cathedral amb cotxe, ens hi varem quedar a sopar, a una pitzeria!

Scotland Trip

1er Dia

De bon matí (d'acord, a les 9 o les 10) varem començar el camí cap al país veí del nord. La primera parada la varem fer al far de Batley Bay, un far al que només es pot accedir en marea baixa..encara q algú no s'ho ha cregut fins q no ho ha vist amb els pròpis ulls... Després d'aquesta la següent va ser el Percy's Castle, el castell de Alnwick. A part de ser un castell sencer la gràcia que té es que és el castell on es va rodar Harry Potter..maco i força ple de gent. La visita al castell va durar més de dues hores, no és petit i et deixen entrar al 1er pis d'aquest, on la familia Percy encara hi viu, es la residència d'hivern.. A la tarda varem arribar a Edinburg, un cop aconseguit un hotel gràcies a les habilitats telefòniques del Miquel i l'Alícia. No varem tenir massa temps, varem recorrer la Royal Mile i varem anar a sopar a un restaurant Escocès, tenen menjar típic i tot! una sorpres, i gràcies a la mallorquina que ens ho explicava, sino no se si ho haguéssim captat tot..

2on dia

Al despertar-nos varem anar a pendre l'esmorzar al restaurant de l'hotel, a l'altre banda del carrer :O la sorpresa va ser el croissant, no era exactament un croissant..però això es va solucionar 30metres més amunt al French Cafe..
Aquest dia, després de les visites comercials de rigor, varem empendre el camí cap al Nord, direcció el Loch Ness. El camí és llarg, però realment bònic. Varem parar a dinar camí d'una petita destilaria que, com era d'esperar, aquell dia estava tancada. Una llastima, però varem descobrir un bon lloc per dinar.
Ja cap al tard i patint per on dormiriem varem arribar a Fort August cap a les 6, era evident q acabariem dormin al carrer.. però no.. finalment després de recorrer tots els hotels i B&B de Fort August varem aconseguir trobar un lloc on dormir, molt maco.
Abans de sopar, a l'hotel pq no varem trobar cap lloc més acollidor, varem baixar passejant fins al llac(tots excepte el senyor de la migdiada). Allà a part de la companyia de la pluja ens varen acompanyar un parell de Cignes, molt efusius.. Després de sopar varem pendre un whisky a la sala del piano de cua i cap a dormir..

3er Dia

De bon matí varem visitar el Llac, i tenim imatges!! qui no s'ho cregui quan vulgui li ensenyem el video.. està cap al final del video del viatge. Després d'el llac varem passar per Inverness, passar-hi, només varem ser-hi 30minutets. I tot seguit ja varem començar el camí de baixada, erem a casi 300 milles de Newcastle! A més haviem de creuar les montanyes Grampianes, amb tots els cims nevats.. Això si, encara varem tenir temps de parar a dinar, al mateixlloc del dia anterior, i de parar a la Destileria de Bell's. Finalment a la nit varem arribar a casa! Amb el temps just per fer una Lasagna i quedar-se atrapats a l'ascensor una estoneta mentre la Lasagna s'acabava de fer..

Final

Doncs com sempre, l'últim dia cap a les 8 sortim cap a l'aeroport per despedir-nos i retornar el cotxe.. No, canviem-ho.. En comptes de tornar el cotxe ens n'anem a passeig, anem a carregar menjar per casa (20 dies després encara no hem tornat a comprar res..) i anem a passejar pel Metro Center per finalment, tornar el cotxe i així donar per acabada la visita Parental.


3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Molt bé, pensava q aixó del blog s'havia acabat i ja veig q no, q guai!!!
Doncs com d'aqui a una estona em trobo amb vosaltres, espero tmb sortir aqui, ja q soc una de les poques persones q fa comentaris, q se q a la ali li agrada...

fins ara!!!

9:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

COMENTARI Al BLOG DE L’ALI I DE L’ALE
M'agrada molt.
Potser hi podrieu afegir algun comentari de les montanyes Grampianes,(com que son tan baixetes!- casi com el Tibidabo-) de la curiosa i bella llum amb tons grocs marronosos, tan diferente de la clara i fins i tot ofensiva de la nostra terra: que practicament no varem tenir pluja, només una tarda en el llac Ness. Que els escocessos son molt escossesos, dos millons i son una nació!...Ja els romans ,Adriá , va fer una muralla de 180 km. per separar els romans dels "barbars" del nord, com avui en dia fa israel per separar-se dels palestins...
No hi han FOTOS? Si no en teniu, la Merce us en pot enviar.
una abraçada i gràcies per la cordial acollida.
ramon canals

10:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si, però tenen monstre al llac o no?? si si, és broma fàcil. Molt xules les fotos.

you two take care!

Marc F.

PS- Felicitats pel blog!

3:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home