diumenge, d’abril 02, 2006

RoadTrip1.0

La primera vegada

Va ser emocionant, no sabies per on agafar-ho, però al final t'en surts.. només hi va haver algun petit ensurt i moments de dubte però finalment podem dir que ho hem fet:
ja hem conduit per l'esquerra!!

Té coses bones això d'anar per l'esquerra, s'ha de reconeixer, però també t'hi has d'acostumar. De bò té que al canviar de marxa segueixes amb la ma dreta al volant, pels dretans es força interessant. De dolent té l'haver-se d'acostumar a canviar de marxes amb l'esquerra.. jo no m'hi vaig acostumar, en canvi el Magri i l'Alicia no va sembla q els costes gaire..estrany però cert:P el que també costava molt era desviar la vista a l'esqerra per mirar els cartells o el retrovisor..la meva vista esta acostumada a mirar cap a la dreta..

El primer trajecte va consistir en arribar a casa i aparcar. Crec recordar que, tot i la gran tensió que hi havia dins el cotxe, varem arribar sense cap problema a la destinació.. Els únics problemes eren l'arrencar amb el fre de ma posat o sense posar una marxa..si la ma dreta no pot fer-ho es q no es pot fer, no?? doncs en aqet país si, ho fa l'esquerra..


1a Parada: Angel of North

Si conduir per l'esquerra ja costa, entendre perque al sortir de N'ctl direcció Sud et trobes l'Angel del Nord.. Estan bojos aqets bretons!

2a Parada: Durham

Sobre Durham hia moltes coses a dir, però no les diré :P És un petit poblet mig medieval, tenen un castell que per fora es molt maco, i que tanquen quan s'hi acosta algun turista.. La catedral és molt maca i és la unica q es conserva d'abans de Henry VIII, es veu q San Cuthbert's, enterrat allà, feia por al soldats i per això no la varen destruir.. Tot això ens ho va explicar el capellà, amb qui varem estar xerrant una bona estona. El fallo de Durham és, com molt llocs turistics, que totes les plantes baixes són botigues :(

Parada 2.5: Metro Center

Tornem al Metro Center, el centre comercial més gran d'Europa, pel que volen si q son europeus aqesta gent :P El més destacat va ser la compra de l'uniforme i de la pilota! El menys: ens varem perdre el Benfica-Barça :(

3a Parada: La Costa

2 dia al matí, sortim a migdia cami a Edinburg, i de passada parem a la platja, una passada..hi ha uns castells impressionants penjats sobre la platja, i les platges, increibles. Tot i això l'aigua segueix freda..

4a Parada: Edinburgh

Varem arribar a Edinburgh, després d'una passada en vol rassant de 2 caces de l'exercit angles..ens varen fotre un ensurt! A Edinburgh varem passejar una mica, la ciutat és prou maca, edificis enormes, es nota que no es un poblet com Durham, tant en positiu com en negatiu.. val la pena però. El castell no sabem que tal és, era tard quan varem arribar i pagar 10 GBP per 30 minuts ens va semblar excessiu..

5a Parada: Glasgow

Hi varem arribar a les 8 del vespre, una mica tard.. tot i això i ser un dimecres hi havia gent pel carrer. La ciutat té diverses cares, desde la lletja industrial fins la moderna passant per l'antiga. Les dues ultimes no estan malament, la primera..potse no cal fer150Km de més per veure-ho.

6a Parada: York

York! de Camí a York val a dir que ens varem plantejar de parar només 1 horeta i anar a Liverpol a fer una copa al Cavern Club, però un cop a York el temps va passar ràpid. La ciutat es macota, la zona antiga prou, la més nova no es lletja del tot (no podem dir el mateix d'alguna gent, no?). Altre cop la mateixa gràcia, una ciutat medival prou bonica convertida en centre comercial :(

7a Parada... oh, no n'hia :(

Tot el que es bò s'acaba, fins i tot el menja japones i la Best Scottish. El dia va acabar a casa fent un Buzz després d'anar a sopar i a fer una copa al Pub, d'uniforme!