dijous, de juny 22, 2006

Els Amics Venen! Per fi: Meri, Alex, Arantxa i Eduard!!! Maig'06.

La Primera vegada que arribem tard a l'aeroport...: Aleix...L'Alex i la Meri s'esperaven..però per sort l'Aleix portava les galetes màgiques!!!!Salvados!!!Deixen les maletes a casa i em venen a buscar a l'escola...Quin xou!!(s'escriu aixi?)i quina ilu!!!Comencem el recorregut per Newcastle: Primer, imprescindible: Compres!!! La Meri es compra les seves bambes: Por Fin!!!i continuem per Monument, Mil.lenium Bridge...I acabem prenent algo en un "fashion" pub.
Al Matí següent enviem a l'Alex i la Meri;) a York amb el cotxe que haviem llogat i L'Aleix a treballar i jo a l'Escola. A les 4:30 arriben els autistes, que volen arribar sols fins a casa. Per sort no es van perdre, i això que venia l'Arantxa amb l'Eduard!!!Unbelibable!!!Fan el mateix recorregut i em venen a buscar a l'escola: no tant espectacular...;)Faltava la Meri per fer els crits...Tornem a enssenyar la ciutat, per un altre banda...però acabant als mateixos llocs: Monument, Mil.lenium Bridge...i ens acabem reunint a les 7 amb els altres dos...Ens canviem i venen la Lily i el Thoma per anar a sopar tots plegats al Sushi!!!Aqui es comecen a demostrar els nivells d'Anglès...;)El sopar, com sempre, bonissim! i acabem: les noies parlant i els nois jugant: a la play, of course!
Al matí segúent, per sisena vegada...Edinburgh!!!Comencem el camí parant a Alnwick, el castell on, com ja sabeu, es va rodar Harry Potter, per sort, es conformen en veure-ho des de fora. Continuem camí de Bamburgh, on per cert, ahir per la nit ens vem enterar que és on es va rodar El Cid, Absolutley Amazing!Una pasada. Juguem, correm, fent les fotos típiques...i arribem a Holly Island, on després d'haver comprat unes barres de pa, ens preparem per fer els entrepans, les noies, evidentment, els nois....que no se ensucien! El Police Man....Cuidado!El Project...Sin Pistola...y el Condom...sin comentarios! Vaya tres! Dinem amb unes vistes expectaculars i ens encaminen a Edinburgh. Com sempre, Edinburgh, impresionant! Royal Mile, Edinburgh Castle...Fem les compres i fotos típiques i ens encaminem a descobrir algo nou...però no ho trobem! Total que acabo donant voltes amb el cotxe per un petit poblet amb una platja preciosa, això si! La cosa es posa lletja quan no trobem lloc per sopar...i...acabem sopant en un bar-restaurant-pizzeria...no sé com anomenar-ho! Bé, tots sopem, menys l'Arantxa;) Arribem a casa a les tantes però contiuem: les noies parlant i els nois jugant!
Al matí següent anem a buscar al Thoma, que s'apunta amb nosaltres i anem a veure el Mil.lenium Bridge Opening...Molt Maco! Fem algunes compres pel Baltic...i cap al MetroCenter! Allà ens estem due hores a una botiga, on les noies no treoben res i els noies es compres un munt de coses...Verlo para creerlo! Fins i tot el Thoma al.lucina! Després de les compres típiques, anem al mític: Àngel del North: fotos, futbol..i cap a Durham! Allà ens estem una hora més jugant a Futbol, passegem per Durham, per la bora del riu...i anem a prendre algo a Shakespeare, la casa més antiga i encantada de la ciutat, i és veritat!
Acabem el dia sopant una Increible Lassanya feta per mi;) y amanida. La nit va ser moooolt llarga...jugant, parlant....mooolt divertida! La Meme, Xanxa, Sissi, Condom, Project(sense pistola, jejjeje), Gaygay, Pippi and Policeman!!!jejej, menuda nochecita!!! Vem acabar anant a dormir a les 5 del matí...després de deixar a la Lily i al Thoma a casa seva, i ens vem llevar a les 8: tardissim!!! Corrent vem anar a l'aeroport i Adeuuuuuuuu, la despedida, sempre bastant trista:( Fins un altre!!!
Els deixem a l'aeroport i ja tenen merders....MUFFIN!!!;)

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Pero d'això quant de temps fa????

3:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Perdona, perdona...amics???i familiars!!!!bé...doncs....POR FINNNNNNNNNN!!!!! Heu trigat, però ha valgut la pena, m'encantat, m'emocionat, he plorat, he cridat, saltat...(bueno perdona m estoy flipando y me voy...ya sabeis...la exagerada)ha estat molt bé recordar aquets moments viscuts amb intensitat...ja se saps la juventut...bueno hem de repetir...com ja no estic enfada, per la tardança i per la bandera, doncs em podeu tornar a convidar....
petons, petons, petons!!!

6:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home