dijous, de febrer 09, 2006

Arribada a Newcastle Upon Tyne

Ja hi som!

El dia 26 de gener vem arribar a Newcastle upon Tyne, aqui ens teniu just a l'arribar a l'aeroport.

El 1er que vem fer va ser parar a menjar alguna cosa..eren les 4 i no haviem dinat. I como no, al para a dinar, ja q estavema un aeroport internacional, vem pensar, segur q hi ha connexio a internet...pero nomes n'hi havia en una petita zona reservada, no on erem nosaltres :(

Un cop alimentats vem marxar cap a la casa. amb totes les maletes, un 60kg facturats i uns altres 30 "de ma" cap al tren... El tren va ser rapid i vem trobar la casa facilment (despres de comprar un mapa :P).

Aquesta es la casa de la familia Armstrong.

La familia es molt maca, son 5 + 2, la Claire i el Michael, l'Alfie, el Bertie i la Betsie Rose, i finalment 2 gats. 2 gats que l'unica cosa q saben fer es estirar-se sobre el llit de l'Alicia.

Nosaltres tenim l'habitacio a la part de baix de la casa, al "sotano". Pero com a minim no hi ha moquetes :) i tenim un quarto de bany per nosaltres sols, de moment..

Doncs nomes arribar, a les 5.30 (haviem dit que arribariem entre 5 i 6..) ja ens diuen...Would you dinner with us? i nosaltres, pos venga a sopar.

Resumint, la casa a tocar de l'estacio, la familia molt maca, i la nostra habitacio gran i maca, nomes li manca una miqueta de ventilacio i li sobra algun gat ;)

De moment, tot be...

3 Comments:

Blogger Marc said...

Fuckin' cats! Ei me n'alegro de que us vagi tan bé! La casa sembla molt xula... però ja us alimenten bé aquests anglesos??

Big hug!

Marc

9:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola
soc un analfabet funcional en blogs. Estic fent la primera passa en aquest terreny estantis per mi.
M'ha agradat i informat sobre el vostre transcorre en aquesta pérfida Albió. Sembla que us en aneu sortint prou bé. Aleix veig que tens prou èxit en la realització de tramits en una Uni extrangera, en pocs dies has fet un curs intensiu d'orientarte en una Uni alloòtona.
Ahir , oh miracle!!, vaig veure una bona part del partit del Barça contra un equip que té un nom com de formatge. El barça va guanyar, al meu entendre, per que els altres no varen estar a l'atura, era com si els anessin regalant el partit. No feu cas del meu comentari , ja que no hi entenc gens.
Elvotre Blog m'agrada, esteticament es fa mirar, no te res de cridaner i la usubilitat es comoda, no l'abandoneu.

una abraçada
R.C.

8:25 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola,

Q guay aixó, em sembla q teniu idea de fer funcionar aquets pcs..
Bueno continueu amb aixó q esta molt bé.

petons,

meri

9:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home